Torsdag, 28 juni


Då var man nyss hemkommen från den lilla husvagnssemestern med Emmie. Dagen idag har varit lång och har inte gått precis som vi velat. Började med att vi vaknade och kunde konstatera att vi INTE kunde cykla i det vädret som rådde, ösregn och blåst! Försökte tigga till oss bilskjuts hem men efter ett litet tag insåg vi att vi faktiskt skulle vara tvugna att cykla 30-40 minuter i ösregn bort till busshållplatsen. Ännu en tabbe väntar, då vi inte är mer än 100 meter från hållplatsen ser jag något gult i ögonvrån och rätt som det är susar bussen mot Simrishamn förbi! Där satt vi, i en timme och bara väntade. Dock var det i vilket fall som helst ganska trevligt så timmen gick snabbt :)

Kan ju berätta lite kort om hur våra dagar har varit där uppe. Kom iallafall upp i tisdags eftermiddag. Kaffe sattet på och knäckebröd breddes. På kvällen sedan blev det matlagning, mycket utsökt! Uppstigning klockan halv tio på
onsdagsmorgonen, frallebullar till frukosten inhandlades och sedan spisade vi på denna. När vi väl var iordning för att synas inför allmänheten tog vi våra cyklar och begav oss mot Åhus. Efter 40 minuters cykeltur avnjöts TRE kulor glass på glassbåten!

image25image30
Maffigt ;P

Resterande timmar i Åhus låg vi bara på bänkar i skuggan med två nyinköpta tidningar! När vi kom tillbaka till husvagnen dök vi i våra sängar direkt och gav oss själva vars en skönhetssömn, sedan var det dags för matlagning igen! Senare på kvällen hade vårt fina väder övergått i regn och blåst, vi ladde oss därför framför teven och satte på två filmer, the day after tomorrow och lilla kycklingen (kvällen innan hade vi sett björn bröder). Till detta drack vi kaffe och knaprade på några skorpor. Vi pratade också lite om att vi typ bara äter när vi ses, våra träffar kretsar kring mat. haha, vi kom också fram till det att så måste det vara. VI kan inte träffas utan att t ex ha lunchat eller dylik, då är det liksom något som fattas helt enkelt :P

Nog om denna lilla tripp nu, kan iallafall säga att vi har haft en mycket bra tid dessa dagarna :)

Imorgon blir det Malmö med Idaho!, vi tar tåget redan vid åtta, vi siktar oss nämligen in på att ta frukost på Espresso house (som vanligt) när vi kommer fram! Saknar faktiskt min Ida, därför tänker jag pysa bort där ikväll. Passar rätt bra också eftersom Timmie-boy fått tag på Pirates of the Carribiean 3 :)

Jag delar med mig utav ett par foto:


image26
Min snutte-gumms-Emmie. Innan avfärd!



image27
påväg hem från Åhus, det dåliga vädret börjar infinna sig :P

image31
Emmie och jag utanför glassbåten


Nej, nu tror jag bestämt att jag ska packa upp mina saker samt städa mitt rum - Efter att jag snokat rundor bland lite bloggar, kollat Emmies bilddagbok och varit lite social på msn. eeeeeller så skjuter jag helt enkelt upp städningen till en annan dag (A)


Tisdag, 26 juni



Idag åker jag och Emmie som sagt till husvagnen som ligger i närheten av Åhus (jag berättar inte dess egentliga namn på orten för det kommer inte säga er någonting ändå). Dock så är inte vädret på vår sida, det regnar, är mulet och kallt därför har Sara packat ner ett dussin dvd-filmer i "resväsan", i nödfall! Jag kan också då tilläga att cirka 85% av filmerna är barnfilmer och tecknat, man får liksom stå ut med sådant när man har två yngre syskon. Att filmerna som köps in är tecknade samt att alla plåster består av seriefigur bilder, ser jag därför någon med sådana plåster så har jag förståelse för det och lider med den utvalde ;) (det där lät ju nästan väldigt dramatiskt :P)

image24


Jaa, så nu är i stort sett allting packat, väntar bara på att Emmie ska komma vid elva så vi kan bege oss in till stan och handla med oss allting!

See you later! (-alligater)

Måndag, 25 juni

Ännu en ny vecka är påbörjad, tiden går så snabbt nu för tiden att jag grips av panik!
Lördagskvällen blev inte riktigt som planerad, kulla var ju tänkt men alla som hade befunnit sig där ett slag rådslog oss att inte åka dit eftersom det spöregnade och var lerigt! Därför blev det bara att vi stannade hemma hos Anna och Ida några stycken. Lördagens jobb var inte heller någon höjdare kan jag säga, det var verkligen kaos! Har faktiskt aldrig varit med om något så obehagligt på arbetsplatser förut... Nog om det nu.

Blev jobb igår också, dock mycket lugnare och myyycket trevligare :) Var nästan hela arbetsstyrkan som jobbade! På kvällen sedan tittade jag in om hos Hannah för att checka deras kattungar som var så söta att jag bara skulle vilja knipa sönder de! (Emmie har smittat mig, allt som är sött vill hon knipa sönder :P ) Därefter tog jag en promenade med mamma som slutade hemma hos farmor för en pratstund.

Imorgon åker jag och Emmie till husvagnen, ska bli mycket trevligt! Så imorgon kommer hon hem till mig vid elva så ska vi fixa alla nödvändigheter, mat osv. fram tills klockan 13.15 då bussen går! Är hemma igen torsdag eftermiddag förmodar jag. Får också hoppas på att väderrapportörerna ljuger, eftersom de säger att bädret ska bli vidrigt de kommande dagarna :(

Nej, nu ska jag snoka runt lite, bland annat ska jag läsa Hannahs förhoppningsvisa nya blogginlägg :)

Lördag, 23 juni

Midsommarafton igår då, vilken jag tillbringade hemma hos Anna och Idas pappa på middag tillsammans med en stor del av deras släkt (+ Tim). God mat slank ner i magen och efter det satt inte kaffe, glass, jordgubbar, grädde och socker helt fel ;D (blev dock också aningens för mycket godis senare på kvällen, mindre gott) Alltså, en trevlig kväll och vi beslöt oss för att stanna kvar där och ta det lugnt, detta hade vi förutspått så vi hade hyrt en skräckis tidigare på dagen (kan säga det att filmen sög iaf, så behöver vi inte gå närmare in på det). Robin och Linda titta också förbi en snutt under filmens gång!

Om cirka tio minuter sitter jag på cykeln påväg mot jobbet, blir nog en dag med mycket folk eftersom vi är hela fem (i vanliga fall är vi tre pers) stycken som ska jobba. När jag slutat för dagen ska jag bara ta mig hem, käka och göra mig iordning därefter blir det förmodligen Kulla om vädret tillåter.

Nej, nu är det dags för mig att ge mig av!

Torsdag, 21 juni




image17   image18 image19 

image22  image23image21

Sitter och checkar gamla bilder från då jag hade långt hår. När jag ser dessa blir jag fantamin alldeles äcklad över mitt nuvarande utseende. Deppigt, men sant!

Känner mig helt sliten efter tre intensiva jobbdagar, detta medför att Sara inte kommer vilja göra någonting ikväll. Det blir till att sitta här ett slag (håller på för fullt att fixa fram en dag då alla i klassen kan träffas), läsa tidningen (som jag fick utav Ida i söndags) jag nästan inte hunnit ta i överhuvudtaget och sedan sängen tidigt! 

Morgondagens kvällsplaner är lite osäkra. Ska förmodligen på middag hemma hos Anna och Ida´s pappa, eller så blir det att stanna hemma och käka först. Därefter får vi se om vi hittar några trevliga festligheter ;) Håller man sig till Anna och Natti blir detta inget problem om jag känner de rätt ;P 

Nicht, nu ska jag slå mig ner och läsa cosmopolitan i lugn och ro, får akta så jag inte dimper ner med i huvudet bland tidningsbladen bara ( = somnar) HAJ OCH IVAJ! 

 Uppdaterad: Blev lite ändrade planer för mig ikväll. Hade de följts hade jag legat i djup sömn vid detta laget. Istället för detta tittade en utelåst Ida förbi vid åtta-halv nio, pratet satte igång, kaffet kokades och vi fixade fram våran specialité - hallon med (mycket) florsocker på! En film börjades att se vid tio och jag tänker inte gå och lägga mig förrän den är avslutad. Känner också att kaffet verkat eftersom jag inte är alls så trött som förut, därför är det inga problem att hålla sig vaken fram tills klockan tolv då filmen slutar.  Nej, nu hör jag att reklamen är slut så får bege mig till teven igen. Blev iallafall riktigt trevligt att Idsing tittade förbi må jag säga, spontanhet är gott!

Onsdag, 20 juni


Känner hur ögonlocken bara blir tyngre och tyngre, är så otroligt trött så efter denna lilla uppdatering är det bums i säng för mig! Jag schasade till och med iväg Emmie nyligen pågrundav min trötthet vilket resulterade i en mycket osocial Sara...

usch nej, har nu skrivit, markerat och raderat, skrivit, markerat och raderat. Jag får verkligen inte ihop några sammanhängande meningar, jag ger upp och går och lägger mig istället! GODNATT!

Måndag, 18 juni


Igår blev det inget bloggskrivande för min del, hade egentligen all tid i världen till det men hade dessvärre inte mycket att kladda ner.. Kvällens spenderades i varje fall med min Idsing, fixade ihop vars en god fruktsallad på äpple, banan, nötter och russin och denna avnjöts på trädäcket med vars en kopp kaffe. Efter detta njutningsfulla lilla mellanmål gick vi en promenix och sedan landade vi hemma hos mig där pratet (en del kring torsdagens festande, det är ytterst nödvändigt att reflektera efter sådana och liknande händelser) fortsatte att flöda på!

image13
Fia, Molle, Ida och ½ jag. (lägg märke till den röda fläcken på min armbåge, jordgubbe-kladd vill jag informera om att det är!)


Idag har Sara och Emmie flygit rundor på Malmö´s gator! Blev lite inhandlat, ett par linne, tröjor, en klänning samt ett par efterlängtade skor! Efter tågresan följde Emmie med hem till mig, middag spisades och sedan begav vi oss ut på en tur genom stan och vi kom fram till hur sjukt bra vi trivs här egentlgien! Dock har jag bestämt mig för att inte bli en sådan deprimerad filur som aldrig komma ifrån sin "hemstad", en som alltid bor kvar. Nej, jag ska minsann ut och resa, se mig omkring. Jag tror ändå att jag som äldre (kanske då man tänkt bosätta sig ordentligt, skaffa barn och hela det köret. dvs. om man hittar en man som man kan dela allt detta med) kommer flytta tillbaka hit, eller till ett ställe med liknande atmosvär..

image15
Från das Hamno

Nu ska jag uppdatera här snabbt, checka Emmies bilddagbok, Idas blogg och därefter ska jag hoppa i säng. När jag sedan vaknar imorgon är det jobb som gäller!

/ Sara Malmkvist

Lördag, 16 juni


Skrev nyss ett ganska seriöst och bra inlägg (om jag får säga det själv) men givetvis ska Sara börja klödda med grejer så inlägget försvinner, puts väck!
I inlägget nämnde jag blandannat att festen i torsdags hos Anna och Ida var mycket rolig! Vistelsen i parken var dock cirka bara fem minuter, hade för roligt i deras boning för att hänga  i en park ;)

Dagen efter (igår) ägnades åt lunchning tillsammans med Emmie och Frida, därefter en impulsklippning (ett ryck jag numera ångrar tror jag, blev inte vidare nöjd...) På kvällen sedan lagades det middag hemma hos mig, fixkning av Emmie´s hår och lite senare tittade Ida in på kaffe och prat!

Idag är det jobb-time, egentligen  var det tänkt att jag skulle cykla de trettio minutrarna ut till jobbet men pågrundav olika faktorer kör mamma mig ut istället!

De kommande dagarna ser ovisa ut, inga direkta planer bortsett från jobb på tisdagen och onsdagen (första gången jag jobbar själv, lite spännande :P )

Nu har jag inte mycket mera att kladda ner så får väl avrunda här, kan bara slutligen nämna att jag saknar mina girls i klassen otroligt :(

Onsdag, 13 juni


Största delen av dagen har gått åt studenfirande! Hampus, min bror tog nämligen studenten idag. Så efter att ha tagit emot honom, sett honom åka på flak genom stan begav vi (släkten) oss ner till stranden för att besöka "röken" (restaurang) där vi bokat bord. God mat, dryck och stämning etc. Dessvärre ingen sen kväll, studensnissen begav sig hemåt redan vid nio...

Imorgon går allt annat folk från min hemort ut skolan, så det blir att se mina brödrars avslut samt möta Anna som slutar nian. På kvällen bjuds det på festligheter hos Ida därefter travar vi de fem minutrarna som det tar till parken för att b.la. att lyssna på Lasse Lindh (Ida´s favorit, jag själv har inte lyssnat så noga på honom). Blir säkert en härlig kväll! (:

Nu vet jag inte vad jag ska göra, känner för att vara social! Ska nog springa en vända i huset och se vad folk har för sig.
HAJOCHIVAJ-PUSS!

Tisdag, 12 juni


Idag har sara varit snäll, gjort många goda gärningar. För det första har jag dammsugat hela huset, hängt upp tvätt gånger två, plockat in och ur diskmaskinen, tvättat toalett och toalettskåp samt hämtat Axel på förskolan! (jag gjorde även Axel glad då jag gav mig tid till att sätta mig framför datorn och spela ett av Lilo&Stich spelen, på disneychannels hemsida)

image12
...Och här har vi Axelmannen :)

Bortsett från dessa goda gärningar har jag hunnit lega på stranden tillsammans med Ida i två timmar, läst i min goda bok för ett slag, sovit när jag egentligen skulle ha druckit kaffe och träffat Emmie nu ikväll!

Nu funderar jag starkt på att krypa ner i sängen och sova bums! Får dessvärre se hur det blir med den saken, kanske dyker upp något otroligt spännande här på skärmen (högst osannolikt)

Tackochhej!

Måndag, 11 juni



Gårdagen bjöd på jobb under hela dagen, hyffsat lugnt med folk denna dag också så när mormor, morfar och Lena var på fikabesök så slog jag mig ner med de en stund. Under kvällen sedan umgicks jag med Emmie, blev en riktig myskväll. Först satt vi på stranden därefter begav vi oss hem till mig, satte på kaffe och gjorde några mackor som vi tog med oss ut på altanen. Där låg vi, under stjärnhimlen på madrasser och gosade med täcke fram till klockan ett-halv två på natten tills vi dök ner till mitt rum för att nana. (En kväll jag kommer skriva ner i min dagbok som "bra minne" :)

image8
Mys i natten med Emmie (bör icke tolkas fel) :P



Uppstigning vid sju för att sjunga för lillebror Max  som fyller 12 år idag! Klockan 09.23 tog jag, Ida och Emmie tåget mot Ystad, väl där käkade vi frukost sedan blev det en tur på stans gator och butik fram till 14.00 då vi åkte hem.
Sedan hemkomsten har det inte skett så mycket, lunkade ner till stranden för en stund sen där Ida låg och pressade och nyss har jag läst lite grann. Ska genast borra mig ner i soffan igen för att läsa vidare, kände bara att jag borde uppdatera här lite grann så bloggen ej dör ut...

image10
Ida stylar med sina nyinköpta "snopp-byxor"

Trodde vi skulle ha lite firande för Max här hemma idag, men verkar inte bli så mycket med den saken eftersom vi firade honom tillsammans med släkten förra helgen. Blir nog bara en promenad med mamma ikväll och sedan umgås jag nog vidare med Ida en lite truddelutt :)

Sommarlovskänslorna har inte kommit igång än, tråkigt!

Lördag, 9 Juni

Så har man äntligen landat framför datorn efter en hel dags jobb, dock var det otroligt lite folk idag - för fint väder och många har fullt upp med förberedande för studenter osv. Efter de 25-30 minuternas cykeltur hem från jobbet blidde det mat direkt, så härligt när maten står serverade när man kommer hem :P Hopp in i duschen efter detta, och jag har kommit fram till att jag verkligen hatar mitt korta hår, har det på utväxt nu! Vill samtidigt klippa det för det är sååå tråk, men då kortas det ju av.. hrm, tål att tänkas på. Travlade iallafall bort till Anna och Ida´s pappa där Tim också befann sig. Blev kubbspel i parken (måste ha fått lite magmuskler så mycket jag skratta )och sedan satt jag, Ida och Anna ett slag på stranden. Och nu befinner jag mig här. Snart hoppa i säng om jag inte dras till att läsa ett slag, uberbra bok jag läser just nu : )

Får se vad morgondagen bjuder på bortsett från jobb, måndag blir det iallafall Ystad med Ida och på tisdag har ajg planerat att förmodligen ta en titt om hos gamla farmor och kanske beställa tid till för ansiktsbehandling också, så jag kan njuta av detta under tisdagen.

HAJOCHIVAJ!

Första sommarlovsdagen


Har faktiskt hunnit med lite idag, om man räknar med vad som kommer ske framöver också ;P
Vid tio tiden började jag och mormor iallafall på vår två timmars långa cykeltur, mycket härligt. Följde med hem till mormor och morfar och där avnjöts det grillat!  Checkade också en massa skärp, en hel Ica kasse full med gamla skärp som hon haft i sina år, halva kassen tillhör nu mig ;P

Vid halv tre travlade jag bort till Anna och Idas boning där endast Ida och Tim höll till, blev bara slapp i solen och dopp-med-fötterna-i-havet, sedan bar det hemåt för mig. Nu tänker jag följande hoppa in i duschen innan Emmie kommer.  Helst ska jag också hinna med och göra lite snälla sysslor åt mamma+pappa, såsom t ex hänga ut tvätt, och plocka ur diskamaskinen. När väl Emmie anlänt ska det beställas Kina mat som vi därefter tar med oss ut någonstans (typ parken, hamnen eller stranden). Följande får vi se hur kvällen lyder, men det kommer bli mys! :)


Egentligen var det ju tänkt att jag någonstans emellan mormor och morfar besöket och Emmie träffen hänga med mamma och mina småbrödrar till Kristianstad, dock dumpade jag de eftersom det kändes knapert med tiden. Känns  liksom som om jag ändå kan affärernas sortiment utan och innantill (okej, där tog jag i en aning men ni fattar vinken ;P ) eftersom man vistas där 5 dagar i veckan :P


Pusshej-leverpastej!


Tidig morgon

Klockan är nu 05:55, om cirka 15 minuter travar jag bort mot busshållplatsen såkallat "brunnsbarken".
Sista dagen i skolan för min del, känns faktiskt lite tråkigt kan jag säga. Så ser inte framemot dagens slut för tillfället.

Några tjejer i klassen (däribland jag inräknad) har planerat att göra ett lite mysigt avslut (eller man ska kanske säga början till det ljuvliga sommarlovet). Under eftermiddagen är lite osäkert vad som kommer ske, men bra  i tid innan klockan19.00 ska vi vara i tivoliparken med våra picknickfiltar (och korgar?) för att se (och vara med? kallas ju tillochmed allsång, haha)  på alla de olika uppträdanden som ska hållas. Den enda jag vet ska vara där är Måns Zelmerlöv, dock är jag inte stort fan av honom men jag umgås med ett par i klassen som avgudar honom, öronproppar inför deras skrik är kanske något som behövs ;)
Hela dagen är helt enkelt något jag ser framemot!


Nej, nu tror jag bestämt att jag ska kissilera innan jag beger mig.

Förresten, skrev inte igår, det hann jag aldrig med; Jobbade hela dagen och sen på kvällen träffade jag Anna, Ida och Tim. Blev till att titta på "Sverige möter Island" (även om jag själv inte var så insatt i det), mot slutet kan jag nämna att två vid namn Sara och Ida flippade ut för en snutt, "iiiiiiiiinhåååået och UUUHhtrååååååt" ;)


SENARE SAMMA DYGN:
Nyss inkommen genom dörren, haft en mycket trevlig dag med Anna, Lotta, Nelly, Emma och Karin (korv på Therese som ej hängde på :( ) Märks att vi alla går på livsmedelsprogramet (bortsett från Karin, Lottas kompis) för under alla våra träffar utanför skolantid känns det  som om en stor del går ut på att äta ;P

Tjockt av folk i  tivoliparken, kanske mycket pågrundav Måns uppträdande. Han var  väl bra (resten av tjejskaran skulle nog säga att han var suverän ;P ) och ett plus i kanten var ju förståss att han har utseendet med sig.

Usch, kändes lite vemodigt att säga adjö till alla ikväll :( Kommer inte ses alls mycket i sommar, varenda själ jobbar så blir svårt att få ihop dagar. Dock ska det minsann ses till att det blir ett par dagar iallafall!

Nej, nu blev jag trött, ska hoppa i mina nyinköpta mys-shorts och sedan blir det sängen  (eller så struntar jag i shortsen eftersom de ändå kommer åka av, får bli något att se framemot till imorgon ;P )

God natt!


Soligt!


Skoldagen flödade förbi mycket snabbt, gympa till att börja med och klockan 10:20 till 11:30 avslutade vi dagen  med att se filmen Troja på svenska lektionen. Att se film på alla lektioner i slutet av terminer är så typiskt lärare, de känner att de måste hålla oss kvar det timmar som är kvar även om de inte gör någon nytta överhuvudtaget. Lärarne är i de flesta fallen alldeles för snåla för att låta ge ut ledighet.  Jag vet dock att de egentligen hade velat släppa oss eftersom de då själva också får några lediga timmar, men som Per ( vår arbetsmiljölärare) säger så "vill han inte strida mot bla bla bla-lagen", därmed håller han oss kvar.

Oplanerat kom jag med 12.20 bussen hemåt (trodde inte för det blekaste att jag skulle hinna det om jag stannade kvar och käkade i matan) Så, klockan 12.20 lämnade jag ett gråmulet Kristianstad och 1 timme + 20 minuter senare befann jag mig i ett sommarsoligt Simrishamn! Satte mig genast i solen med en god bok, ordnade fram lite mellanmål fram till klockan tre. Varefter jag grepade tag i min numera trogna vattenflaska och begav mig ut på långpromenad. Nu är jag hemma igen efter 1 ½ timmes gång, så underbart skönt!

Nej, nu ser ligger boken jag börjat läsa på här bredvid mig och ser alldeles för god ut, måste genast attackera den ett tag! HEJDÅ!

Första inlägg, lite allmänt.

Då var man nyss hemkommen från skolan, hade jag velat hade jag faktiskt kunna befinna mig hemma vid klockan fyra. Dock kände jag inte alls för att åka hem idag utan jag, Anna och Lotta fick ett spontanryck vilket ledde till att vi tog en fika på Darins. (mycket ,mycket trevligt må jag säga)Det är verkligen så nu i slutetapen att man inte har någon vidare lust att stressa sig till bussen för att åka hem, nej jag stannar mycket hellre i stan och umgås med girlsen i klassen. Kommer ju inte träffa vidare ofta i sommar, alla jobbar olika  vilket resulterar i att det kommer bli svårt att klaffa en dag då alla sex kan.
(bilder måste skaffas på flickorna!)



Framöver ikväll ska jag nog promenixa eller utföra någon form av träning. Förra veckan var jag faktiskt riktigt flitig vilket kändes skönt :) Sista arbetet vad gäller skolan ska också skrivas hyffsat färdigt!

Min äldre bror Hampus fyller år idag också, 19 år. Hemskt var tiden går, studenten tar han fredag nästa vecka. Känns faktiskt ganska vemodigt när man tänker på att han förmodligen ska flytta upp till Linköping för att utbilda sig till Civilinjengör, kommer därmed typ aldrig träffa honom. Kommer kännas helt fel eftersom han alltid, alltid funnits hemma. Min storebror som ajg växt upp med. puuh.

Helgen som nyligen passerade blev en lugn helg. Fredagen spenderades hos Ida med fruktsallad, film och jättemys : ) Lördag, lunchning med Emmie vilket var mycket trevligt och på kvällen kom lite folk hit för att fira födelsedagar. Söndag = långpromenad med mammsi plus lite skolarbete.
Helgen innan dess bjöd på fester på lördagskvällen, riktigt kul får jag dra till med : ) "3 flugor i en smäll", kändes som man rundvandrade på olika fester.

image3    Kissepaus, måste ju släppa på blåsan :)


Ajja, nu blir det till att kladda ner några rader på det sista arbetet för terminen medans man väntar på att min kycklingsallad ska komma från beställningen. Blir  till att beställa mat ikväll, från pizza house så att Hampus får något smakligt som födelsedagsmiddag. Jag skippar dock pizzan helst, ska jag vara ärligt har jag inte ätit pizza sen år 2004. (bortsett från hemmalagad pizza såklart)
image4  Emmiepemmie och jag.



Visst ja, blev ybersugen på körsbär efter skolan också, så drog med Anna och Lotta till torget för att skaffa mig en stor påse sådana =)

HAJOCHIVAJ!


Senare klockan 21:30
Då var man nyss hemkommen från en timmes cykeltur tillsammans med Ida inklusive en avslutande kopp kaffe i hennes boning! Nu sitter jag här med engelskan framför mig igen tillsammans med ett par körsbär, de får som är över.. Borde krypa ner i sängen nu egentligen eftersom uppstigning sker klockan 05.00, dock har jag ingen större lust till att pömsa nu utan jag tror bestämt att jag ska gå och be mamma ge mig lite massage, (Observera: efter att jag skrivit lite mera på engelskan!)

Godnatt så småningom och adjö!

RSS 2.0