Evanescence - anywhere


Jag försökte skriva ikväll, jag gjorde det också men resultatet blev inte bra. Det blir bara mörkt och oförståelig läsning för er  om jag skulle skriva och DET vill jag inte dela med mig utav!

Låt mig läsa en bok i lugn och ro!


Det slog mig nyss att bokrean satt igång, funderar starkt på att ta en liten runda på stan efter löning (som infinner sig på fredag för min del, och jag är expert på att tömma kontot lagom till denna dag, ALLTID! Heja, heja!) och inhandla ett par böcker inför sommaren och hösten. Ja, så illa är det. Jag vet inte hur längesen det var jag läste en självvald bok, det enda som läses fribilt för tillfället är alla böcker tillhörande skolan och när jag väl inte pluggar tar jag mig inte tid till att läsa ännu mer (även om det är texter av ett helt annat slag).

Apropå det här med löning så består kommande månad av en hel del utgifter. Alltifrån klippning, gym-spinning-gympakort, promenaddress (eftersom jag jag powerwalkar så pass mycket tänker jag sluta upp med att gå i mjukisbrallor osv. utan verkligen kosta på mig något rejält som jag kan känna mig lite snygg i!), Ny sportbh till busskort. Sen var det inget mer utöver det vanliga, sedan tillkommer ju givetvis all annan shopping, mat, hygien - och städartiklar och ett mångtal räkningar. PJUH, det är inte billigt att bo själv och hushålla, haha!

Idag har jag faktiskt ringt ett viktigt samtal. Precis ett sådant samtal som är lätt att skjuta upp, inte för att det är ett sådant utan endast bara av bekvämlighetens skull. Jag har nämligen ringt och bokat en sömerska som ska sy upp och förmodligen in min balklänning tills studenten. Skönt att ha det ur världen, nu är det bara inhandling av ett par söta skor, en sjal samt, klänning till själva studentdagen som ska ordnas också!


Detta är min balklänning, dock är det inte jag som visar upp den utan denna bärs av Maja Cronert som jag även snattat bilden från, eftersom jag inte tog någon själv.

Nej, nu får det vara slut för idag. Fullt upp här ikväll med plugg egentligen, meeen ett litet avbrott har jag faktiskt tillåtit mig!

Sara is back!

Jag gör ett nytt försök på det här med bloggskrivande,  men jag lovar dock ingenting.
Frågan är var man ska börja efter ett sånt här långt uppehåll... Förslag?

Jag tänker helt enkelt börja precis där jag befinner mig, den 24.e februari i min lägenhet på höjdvägen 8 i Kristianstad år 2009. Ett lov har precis passerat och som alltid alldeles för snabbt, vilket delvis kan bero på att jag jobbat 7 av 9 dagar. Lovet bjöd iallafall på en jättemysig alla hjärtansdag med en killfri kväll utan endast med tre andra tjejer vilka också saknar pojkvän liksom jag. Min lillebror Axel på 8 år har också varit på besök, övernattning till och med. De två dagarna jag var ledig befann jag mig i mitt kära familjehem i Simrishamn. Dessa dagar bjöd på filmmys med familjen, plugg, lunch med Ida i stan, myskväll hemma hos Emmie (och som bör tilläggas så lekte vi i snön senare på kvällen, faktiskt), lunch ute på Olof Victors med mamma, Axel och farmor och slutligen blev det även till att övningsköra (som faktiskt gick riktigt bra). Trippen upp mot Kristianstad för att "ladda upp" inför skolstarten följande morgon, startade kl. 19.15 på söndagskvällen.

För övrigt har jag kommit igång med träningen ordentlig nu igen och det känns verkligen suveränt!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag, tisdag har vi varit lediga från skolan (snacka om mjukstart efter ett lov) så jag och Lotta var duktiga och stack till gymmet där det blev 30 minuter på löpbandet för mig och sedan återstod nästan en timmes gymträning. Efter tillfixning och duschning tog vi oss in till centrum för att sätta oss på House of bagels och käka lunch innan jobbet. Vi hade delvis planerat att även plugga under lunchen, men det var något vi undvek till 100% utan gled in på lite viktigare ämnen ansåg vi för tillfället. Klockan slog 14.00 och vi båda befann oss iklädda rätt utstyrsel för att teama tillsammans på jobbet. Ett möte väntade med chefen och nu är det bestämt att jag kommer stanna här i Kristianstad till hösten också för att jobba ohc spara pengar till en resa innan jag börjar plugga. vidare (för det kan ju vara en fördel att vänta med studerandet tills jag vet vad jag verkligen vill göra, just nu är allting så förvirrande på den fronten).

Våra studentmössor kom igår, något som inte gjorde det hela bättre utan man blev bara ännu mera medveten om verkligenheten och att vår trygga skolgång snart är över vilket medför att man måste stå på egna ben och ansvara för sin framtid... Längtan till studenten är lite från och till, ibland känner jag bara panik över alltsammans medans jag en annan gång bara önskar att vi stod där med blommor runt halsen iklädda våra vita klänningar ( och kostymer), omfamnade av familj och vänner. För tillfället   infinner jag mig i den sistnämnda fasen.



Nu tänker jag avsluta här alldeles tvärt, då inlägget lär bli alldeles för krångligt om jag fortsätter att skriva om alla möjliga ämnen.
Bli förväntansfulla och känn spänningen tills om det blir någon mer gång jag skriver ;)

RSS 2.0