Måndag, 30 juni



Bilden tagen från en dag förra veckan då jag, tillsammans med Ida, Anna och Kerstin var ute på en liten "flertripp" då vi först tog en lunch på Olof Victors. Därefter stannade vi till på ett flertal ställen bland annat Löderups stranbad där bilden är tagen ifrån. MYSDAG!

Nyss hemkommen från en välbehövd powerwalk på 70 minuter, smarrigt! Jag bara älskar att ha headseatet (stavas hur?) i öronen med riktigt god musik och sedan gå i rask takt och känna hur cirkulationen kommer igång och hettan skölja över en, mumma!

Under dagens lopp har jag inte gjort något vidare vettigt, jag har varken  klätt på mig något bättre än mys-och-träningsklädder eller ens kladdat på make fejan och ändå har tiden runnit iväg ganska snabbt. Gled upp från rummet relativt sent för att äta frukost med resterande familjemedlemmar som befann sig i huset. Sedan tog jag bilen med mamma ut för att övningsköra en riktigt lång runda faktiskt, fick både prova på vägarna i stan samt en bit bra bit utanför. Jag börjar bli riktigt grym på det här med körning nu om man räknar bort svängarna då jag har på tok för hög fart att jag med ärliga ord kan säga att jag är livsfarlig, något som behövs tränas på alltså :P Yttblirerligare en liten detalj min mamma varnade mig för att fortsätta med när det är dags för körlektioner på körskolan är alla de ljud och tjut jag använder när jag bland annat blir nervös. Dessa läten jag har för mig skulle kunna identifieras med marsvins-och-duv-läten etc, bara så att ni kan höra framför er hur jag låter när jag sitter bakom ratten.
När vi ändå var ute och körde stannade vi till vid en trädgård och köpte lite växterna till trädgården. Väl hemma igen var det dags för lite käk, sedan hamnade jag vid datorn där jag grejade lite med mitt projektarbete.  Efter cirka 45 minuters bestrålning begav mig som sagt ut på promenad...

Helgen som varit blev inte riktigt som det var tänkt. Precis som jag beskrev i förra inlägget var det planerat att det skulle festas i Kristianstad dock dök det upp förhinder så alltsammans sket sig allt för simrishamnsborna.

Nu kurrar Saras mage i väntan på mat och hon orkar därmed inte skriva något mera här! HAVE A NICE DAY!

Söndag, 22 juni




Det får bli en snabbis det här medan jag väntar på att kaffet ska rinna ner vilket är ett måste ikvälle eftersom jag är slut efter dagen och hela veckans jobbtimmar och än ska jag inte lägga mig utan vara en snäll storasyster och se film med min bror Max på 13 år!

Som sagt  har jag inte gjort mycket mer än att jobba den gågna veckan, vilket dock har varit mysigt och idag var det verkligen helt sjukt kul och flumm. Hela dagen bestod av trams och prat tillsammans med chefen och två arbetskamrater (denna dagen Emmie och Isabel), slutsatsen till varför det blev så sjukt skrattigt var att vi alla var grymt trötta fram mot eftermiddagen eftersom vi hade folk konstant hela dagen och därmed hann vi inte heller käka annat än lite småätande på misslyckade kakor under hela dagen! Bortsett från mitt tillhåll på Hylkegården har jag lunchat med Emmie på Börje Olssons skafferi där vi tryckte i oss en massa sallader, pajer, ostar, kex och annat smarrigt, utövat X antal promenader samt cykelturer tillsammans med antingen Ida eller Emmie samt firat midsommar!

Kommande vecka kommer liksom denna bestå utav en del jobb (härligt!), men på lördag drar jag tillsammans med ett par från stan till Kristianstad där det blir förfest i korridoren tillsammans med några andra Kristianstadbor och sedan är det dags för utgång, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggad är jag något så grymt!


Nä, nu har väl mitt kaffe runnit ner för längesen så nu ska jag gå och förbereda min specialare och sedan bädda ner mig med filtar och kuddar framför teven.


Söndag, 15 juni

Ja, då var det dags att ta sig i kragen antar jag. Såhär dålig på min blogguppdatering har jag inte vart så länge, kan det vara 3 veckor sen jag skrev sist?

Sen sist jag skrev har jag bland annat varit med på carnevalen som studenterna i Kristianstad medverkade i, även där var de utklädda (precis som i skattjakten som nämnde i förra inlägget). För övrigt har fått nog på student och födelsedagsfirande (jag påstår absolut inte att det varit minsta fel på studenfesterna jag varit på) eftersom det känns om det är det enda jag gjort under två veckors tid, denna veckan har varit extrem vad gäller diverse firanden! Nu är det över och jag ska börja njuta av mitt sommarlov på riktigt som närmar sig sin andra vecka.

Ida har tagit studenten!
Ida har tagit studenten!                       

Och jag har varit i Linköping med mamma hos Hampus,
påvägen hem stannade vi till i Gränna, varifrån bilden 
är tagen.



Idag har jag hunnit sitta på en buss en från Kristianstad eftersom jag var på 18-årsfest hos Nelly igår kväll, sysslat lite med mitt projektarbete (ojojoj vad jag kan konsten av att njuta av mitt sommarlov observera:sarkasm)

Jag har även hunnit spendera allt för mycket pengar, pengar som jag skulle ha till nöjen osv i sommar... dock får jag tänka possitivt att det inte gör något eftersom jag jobbar i sommar och måste leva och unna mig här i livet ;) Har börjat köra på följande mening "Pengar är till för att spendera",  farlig fras det där minsann!

Pengar kommer det förmodligen göras av med en del den 28 Juni då jag och några stycken planerat in lite prelimenärt att vi drar till Kristianstad för utgång för det är sjuuuuuuuuuuuuuukt vad jag är festsugen, det var verkligen fruktansvärt längesen jag festade på riktigt + att det är allt dags att testa vad Kristianstad har att erbjuda eftersom jag inte gjort det än.

Här avslutar jag tvärt detta inlägg, hejdå!

RSS 2.0