Tisdag, 11 september


Friskis och svettis har nu kommit igång, vilket är riktigt härligt! I förra veckan provades det faktiskt till och med på b.la yoga, som var mycket skönt och avkopplande. Ikväll blir det av hänga på ett medelpass, imorgon yogan (och "skivstång"), torsdag styrka medel - oooh ja, Ida och jag går verkligen in för träningen nu! :)

Till något helt annat - nämligen torsdagen i förra veckan:
Efter skolan lalade jag, Lotta, Emma, Therese, Nelly och Anna rundor i stan ett tag. Dock kom vi inte längre än till H&M, klockan hann bli halv fem och våra magar skrek efter mat! Givetvis slog vi oss ner på House of Bagels uteservering där var och en beställde in vad de behagade ;) *mmm, smaskigt!*. Kvart i sju satt vi i Sf- biosallong där "underbar och älskad av alla" inväntades - en mycket rolig film! Bussen min gick inte förrän halv tio (filmen var slut redan halv nio), därför slog jag, tillsammans med Lotta och Therese den sista timmen på House of bagels (det framgår ganska klart att vi diggar det ställe va? ;) ) med vars en kaffe.
Summering: En mycket, mycket, mycket trevlig dag tyckte iallafall jag att vi hade tillsammans!

Oj, glömt hålla koll på klockan - kunde varit illa. Måste lyfta på áset senast vid 06.05 för att hinna med bussen mot Kristianstad 06.15!

Extra ledighet har jag haft denna helgen eftersom jag tog ledigt från skolan i fredags för att åka upp med familjen till Linköping och hälsa på Hampus. I Linköping tillbringade vi fredagskvällen, lördagen och söndags förmiddagen innan vi begav oss hem. Vistelsen där har varit bra, har dock inte gjort mer än typ ätit känns det som, gått på restauranger, fikat och bara checkat stan förståss :P Inhandlade en mycket bra bok som jag försöker finna tillfälle att läsa ut, dock är de snålt med de eftersom tiden man har över hemma går till läxor och dylik.

Nej, nu får jag bege mig härifrån, ett toalettbesök nästa innan avfärd!

P.S. Lite nya bilder uppdateras så småningom. Kan inte säga snart eftersom man inte vet när jag sätter mig här nästa gång, har ju blivit lite dåligt med det på sista tiden. D.S.

Söndag, 2 september


Ooooch så var det dags igen, efter ännu ett långt uppehåll! Denna gången tänker jag inte beklaga mig för att jag varit dålig på att skriva och att jag därmed lovar ska bättra mig eftersom jag ändå aldrig lyckas hålla det hela!

Och så har man genomfört ännu en helg, denna gången med en fet förkylning. Men jag ändå envisats med att både tillbringa hela lördagen i Malmö tillsammans med mamma och Max, på kvällen blev det en promenar med Hannah och senare en mycket kort vända bort om hos Anna och Ida där det hölls festligheter.

Strax väntar ännu en kvällspromenad tillsammans med Hannah, vilket ska bli mycket trevligt!
Veckans träning har varit halvkass faktiskt, men skyller på att det är förkylningens fel så låter det bättre ;)
Har inte hänt så mycket annars, top model har börjat vilket verkligen är suveränt! Så tre dagar förra veckan satt man i Anna och Ida´s soffor tillsammans med en kopp rykande gott kaffe.
Tycker förvisso jag borde nämna torsdagen eftersom den var mycket suverän! Skoldagen genomfördes fint som alltid och sedan bar det av mot simhallen i Kristianstad tillsammans med Lotta där vi simmade några längder.  Väl färdiga, då klockan var cirka 17.30 kände ingen av oss sugna på att bege oss hemåt utan vi bestämde oss för att slå ytterligare cirka 1 ½ h på house of bagels. Här avnjöt vi våran kvällsmat som bestod utav Bagels som sedan avslutades med vars en kaffe-variant ;) (cappuccino samt Kaffe Mocha) . Högt betyg på denna dag alltså!

Nej, nu ska jag lyfta på gumpen och bege mig härifrån. Ha det gott, puss!

RSS 2.0