Tisdag, 15 juli


En vecka har gått och denna tid har jag varit i Kristianstad i två dagar samt en vända i Helsingborg där det var Konsert som gällde. Väl hemma i Simrishamn på fredagen igen tog jag det allmänt lugnt fram tills kvällen då jag, tillsammans med familj samt mormor och morfar slog oss ner på Röken där vi avnjöt en god meny! Mätta och belåtna begav vi oss hem till oss för att se film med vårt nylagade högtalarsystem vilket gjorde filmerna helt grymma ljudmässigt! MUMMA!

Dagen därpå (IDAS FÖDELSEDAG!!)gjorde jag absolut inget vettigt fram tills sent på eftermiddagen då Ida kom förbi och vi lockade varandra hår sedan gled vi hem till henne där maten stod framdukat på bordet. Maten spisade vi tillsammans med hennes mamma och sedan satte vi på oss lite make och fixade iordning allt som krävs för en förfest innan utgång! Vid halv nio, efter två redan drukna drinkar ute på altanen anlände resterande folk och vi hade en mycket trevlig kväll som avslutades på Strandpaviljongen!

Efter 4 timmars sömn ringde veckarklockan, jag hoppade in i duschen tryckte i mig lite frukost och sedan begav jag mig på cykel till jobbet, sjukt pigg och med inga efterkänningar (så kan man väl uttrycka det?)från kvällen innan. Precis som det ska vara (dessvärre ganska ovanligt), underbart!
Vid dagens slut blev jag hämtad med bil istället för att trampa hem på cykeln eftersom mamma ohc jag skulle hinna gå på teater som hade sin början klockan 19.00.

Gårdagen bjöd på jobb den med, därefter blev det även denna dag en stessig början på kvällen då jag på 25 minuter hann slänga i mig det sista av måltiden, duscha, sminka mig samt byta upp. DET NI! Orsaken till mitt stressande denna kväll var för att jag skulle hinna åka med Ida och hennes mamma till Kiviksmarknad. Ett ställe som hör sommaren till enligt många och som man måste besöka även om det är samma skit varje år. Dessvärre hade jag klarat mig hur bra som helst utan denna tillställning. Väl hemma i stan igen bryggde vi kaffe och mös framför tv:n som visade Sex and the City repriserna. Efter att ha sett filmen har jag verkligen fått upp ögonen för denna serie, bör kanske börja se den? Faaaast, det där med att följa kan jag visserligen glömma eftersom jag verkligen inte är någon höjdare på sådant, särskilt inte om programmet går mer än en gång i veckan. Top model klarar jag, men det är ju också bara en dag i veckan så.

Nä, usch detta blev alldeles för långt. Hade tänkt dra allsammans i mycket korta drag, men så blev det inte...

Tisdag, 8 juli


Eftersvettningarna har just börjat lägga sig och jag har istället börjat frysa, därmed håller jag på att tappa upp ett varmt bad som jag såsmåningom ska glida ner i.  För cirka en timme sen kom jag hem från en skön joggingtur och jag grymt sugen på att ta ett svalkande dopp i havet och skickade snabbt iväg ett sms till Ida med förfrågan om detta, dock dissade kvinnan mig eftersom hon låg så bra i soffan tillsammans med David. Så, det blev alltså inget dopp i havet och numera är jag inte sugen eftersom jag som sagt börjat frysa istället.

Dagen har varit bra, blev som planerat en liten utflyktsdag tillsammans med mamma, mormor och Axel. Vi körde runt och stannade till på alla möjliga ställen och lunchiningen blev på Backagården. Dessvärre var inte vädret med oss vid alla våra stopp utan emellanåt öste det ner, men mestadels lyckades vi tima (uttal: TAJMA) ganska bra. Innan jag landade här hemma i huset blev jag avsläppt vid biblioteket där jag lånade X antal böcker (MÅNGA) till mitt projektarbete + en "vanlig" bok som verkligen verkar suverän, tror bestämt att jag ska ta med boken ner i badet och försöka så gott jag kan att inte blöta ner bokens sidor. Efter att ha lämnat biblioteket gick jag vidare mot bokhandeln där världens snygging visst jobbade. Här skulle jag hämta ut Takida biljetterna och självklart har jag glömt bokningsnumret hemma, och får därmed "oja" (oj) mig och ursäkta mig att jag glömt dom och sedan greppa tag om väska och allt som jag ställt till rätta på golvet - beredd att betala och istället bege mig därifrån - utan några biljetter och med en snygging som med all sannerlikhet antar att man är helt korkad som glömmer det självklara och viktiga.

Väl hemma slängde jag mig i soffan och började på den "vanliga" boken som var svårt att släppa. Dock var detta ett måste eftesom mamma bjöd med mig ut på restaurang Kamskogs vid hamnen. Utsökt! Mätta och belåtna efter en trevlig stund gick vi hemåt. Och... nudå, vad ska jag säga... hrm... Fick en tjockis-dokumentär och jag kan erkänna att den var lite av anledningen till att jag begav mig ut på en joggingtur (istället för powerwalk). Dock är det inte hela sanningen eftersom jag också vill vara vältränad inför den kommande "friskvårds kursen" till trean. WIII!

Ne, nu ska jag göra iordning ett glas juice eller isvatten och sedan njuta av det varma vattnet med tända ljus kring mig med boken i högsta hugg. TJINGELING!



Måndag, 7 juli


Powerwalk hem från jobbet på 80minuter, för att påbörja min ledighet på fem dagar efter sju dagars arbete! Har inte varit någon vidare lidelse direkt att jobba utan tiden har gått snabbt och jag trivs ute på jobbet men ändå ska det bli så fruktansvärt skönt med ett par lediga dagar. Imorgon tar jag bilen (förhoppningsvis får jag övninsköra) med mamma, mormor och kanske någon annan familjmedlem för att besöka lite sevärdheter här på österlen samt avnjuta en god lunch på något mysigt fik.  Härlig eftermiddag ska det bli och det lär inte bli sämre av att jag och Ida ska hämta ut våra goda biljetter till Takidas konsert den 31 juli!

Framöver i veckan blir det Kristianstadbesök från torsdag till fredag, ska framförallt bli underbart att träffa Lotta igen. OCH SAMTALA MED DENNA DAM! På onsdagen har denna flicka även ordnat någon "överrasknings aktivite" tillsammans med Myte (kanske fler, jag har ingen aning :S?) som kräver oömma kläder. Följande dag är det ännu en konsert som gäller! MUMMA!

Ne, nu ska jag se film med brodern mig.

btw, jag slocknade inte förrän 3 igår, efter 3 timmars försökande till sömn. Suck!

Söndag, 6 juli (för att vara exakt med tanke på klockslaget så: måndag, 7 juli)


Kan inte sova, har försökt i över 1,5 timmar nu men det går bara inte. Lyssnar även på olämplig musik som inte gör det hela bättre. Usch, känner mig allmänt blä, blä, blä, blä!! Tanken på att väckarklockan (närmare bestämt mobilen) kommer ringa 08:35 imorgon bitti och att jag därmed inte kommer få mina sovtimmar ger mig
även panik-light.


Onsdag, 2 juli

Gåshud på denna låt: http://www.youtube.com/watch?v=QWTBoF58f_4


RSS 2.0