Torsdag, 31 januari

Då var man nyligen (okej, det lär inte vara nyligen då inlägget publiceras men ändå) hemkommen från ett mycket skönt träningspass, GRR! Nyduschad och "fin" (kan ju inte riktigt påstå att man känner sig fin då man är helt omsminkad, och med håret åt alla håll samt iklädd en morgonrock) ligger jag nerbäddad i min säng med Evanescence på hög volym! Yummi!

Skoldagen har varit härlig (även fast vi hade praktiskt som jag tycker är bajs mestadels numera). Efter skolan begav vi oss in till stan där jag var smakråd åt Therese när hon skulle köpa nya skor. Lite senare stötte jag ihop med Anna och Lotta som vi tidigare dumpat (eller de dumpade oss). Vi lämnade av oss Anna och sedan gled vi in på H&M där jag bara råkade handla lite till. Efter detta kidnappade jag Lotta med mig hem för att dricka kaffe, här stannade vi ett tag. Vid sju cyklade vi iväg till träningen, någonstans mellan då Lotta var på besök och träningen tryckte jag i mig risgrynsgröt, gooootti! USch, nä detta blev alldeles för tråkigt detaljerat alltså.



Hemresa imorgon, kvällen bjuder på god middag som jag fått välja (som i stort sett alla fredagar)och sedan får vi se om något händer. Formodligen en Ida träff, eller bara mys med familjen eftersom det blir festligheter på lördag. Inte nog med festplanerna så pyser jag och Emmie in till Ystad och myser på Snuggles samt checkar runder i de få affärerna där finns ;) OCH JAG SKA HÅLLA I MITT KORT ALLTSÅ, INGEN INHANDLING FÖR MIN DEL! För övrigt, det kommer bli uuuurmys!

Söndag kommer bjuda på övningskörning ,har jag bestämt samt att jag ska besöka mormor och morfar en snutt, och så får jag inte glömma att öva på min redovisning av projektet heller!

Onsdag, 30 januari


Jag måste ju bara nämna hur bra jag hade det igår med Ida! Denna flicka tog bilen upp till Kristiantad efter skoldagens slut, vi möttes upp och gjorde stan som avslutade med en lunch på house of bagels. Följande var det tänkt att Ida skulle bege sig hemåt men istället stannade hon över natten, vi låg alltså skavföttes i en 90-säng ;) Mycket mycket trevligt hade vi, anser jag!

Nu har jag landat i sängen framför teven och datorn efter en runda på stan med en del uträttade
ärenden.  Fixning av legitimation, Lunchning med Lotta och usch, vad jag redan överskridit min "fikabudget" med tre gånger så mycket än utsatt. Och då ska jag inte tala om mitt konto, där har det smällts fruktansvärt mycket pengar dessa två dagar. Igår blev det inhandling av jacka, smink, underkläder och smycke. Idag kom jag hem med tre tröjor och ett par byxor, vågar inte kolla på kontoutdraget alltså.. haha

Bortsett från min runda på stan har jag även städat på rummet ordentligen och toaletterna här. I eftermiddag blir det till att slöa framför datorn och tv:n samt fixa med lite skolarbeten, kvällen bjuder på träning, ska faktiskt prova på en ny variant av träning ikväll som Ida tipsat mig om (Core).

Ne, nu ska jag snoka runt lite och sedan ge mig an åt mitt projekt-eller matte-eller svenska. ;)


Måndag, 28 januari


PJUH, pjuh, pjuh! Allt är så himla skönt just nu vad gäller arbeten som har med skolan att göra. Idag genomförde jag mitt sista prov som är inskrivet i almenackan(eller där ljög jag lite, har ett om 4 veckor men det räknas inte), samt ett svenska tal som legat över en. Denna veckan kan jag istället koncenterar mig på mitt projektarbete och dess redovisningsförberedelser inför måndag morgon då detta ska framföras. Veckan blir alltså lugn, en studiedag på onsdag som inte alls sitter fel och imorgon kommer Ida hit och förgyller min dag ännu mer, oho - gooott! Då ska jag locka in henne i balklänningsaffären (vilket jag dock inte tror hon är svår på eftersom studenten närmar sig alltmer för hennes del)

Just nu sitter jag och diskuterar med Ida på msn huruvida hennes studentmössa ska se ut, vad den ska ha för tryck osv osv ;) Samtidigt som jag lite frånvarandra checkar MTV i väntan på att Lotta ska slå en plingeling och meddela klartecken för vår kommande fika på house of bagels!

Ne, nu ska jag "nostalgia" lite gamla bilder tänkte jag, have a nice day!

Fredag, 25 januari

Då har det gått en vecka sen senast jag skrev, detta ursäktar jag för! Helgen ser ut att bli en slapphelg - de luxe! Ikväll sitter jag nämligen bara hemma och slöar, skulle kunna utnyttja tiden till att plugga inför religons provet på måndag och svenska talet som jag ska hålla men jag är inte alls motiverad just nu. Kan ju iallafall dra till med att jag faktiskt läst det en gång idag  (okej, inget att skryta med överhuvudtaget men jag får skylla mig själv och ta igen det imorogn och på söndag istället). 
 
Förutom plugg så bjuder morgondagen på lite bilövning samt passning av bröder på kvällen, dagen därpå blir det ännu mera plugg, formodligen fika med Sebastian och kanske Henrik samt busstur till kristianstad som vanligt på söndagskvällarna.

Veckan som snart passerat har gått äckligt fort, det är sjukt. Har aldrig varit med om dess like!

Just nu är väl Emmie och godar sig med förfest för att sedan dra ut och dansa eftersom det är hennes artonårsdag idag! (GRATTIS GRATTIS!) Ida gör väl det samma antar jag, men snart då jävlar. Två veckor kvar sen har jag inte många hinder kvar jag heller, goooott!
 
ne, nu ska jag snoka runder och annat tidsdödande, ha det bra gott folk!

Fredag, 18 januari


Då var det dags igen. och okej, det är inte fredag längre vetenskapligt sett men för mig är det eftersom jag inte släckt lyset och somnat ännu! Okej, den senaste timmen har jag varit inne i en dålig fas, väldigt dålig fas. Tänker bara negativt om min linje, den ger skit dålig grund och jag kommer fan aldrig komma in på högskola i framtiden! Ska jag vara ärlig så har tankar dykt om att läsa om, en samhällslinje eller något. Det hade passat mig mycket bättre för är så jävla (ursäkta) trött på allt praktiskt i skolan osv. (finns dock några små ljus som lyser upp, utegänget!) Att läsa om de tre åren man har på gymnasiet är ändå inget som står högst på listan, never att jag gör det alltså! Wellwell, negativitet är något alla drabbas av och ikväll är det min tur att vara fruktansvärt arg på mig själv! 

Nog om detta nu. I helgen är jag hemma-HEMMA (som jag numer uttalar det) och kvällen har tillbringats hemma hos Emmie, mys! Lite upptagning inför våra födelsedagar som 18-åringar som snart inträffar och inte på tala om sommaren som kommer bli så bäääst!

Imorgon väntas träning med bilen, såvida de förväntade, kraftiga vindarna inte biter tag i bilen rejält - då vågar jag mig inte ut! På eftermiddagen är det födelsedagskalas för gamla-farmor som fyller 90 år och på kvällen ska jag förmodligen träffa Ida. Dagen därpå stundar stuuuudning!

Idag hade vi även redovisning av engelska projektet som vi arbetat med under cirka 7 veckor, nedan kommer lite bilder (dock är inget av borden "min" grupps)

image71image72

Onsdag, 16 januari


Nyss hemkommen (eller okej, det var cirka 30 min sen)  från en lång stillasittande tur på stan. Efter skoldagens slut, vilket redan var vid halv tolv gav jag mig iväg (efter lunchen) till teapot, där jag slog mig ner i dess soffor och avnjöt en kaffe (och lite senare beställde jag även in en scones). Var tänkt att jag skulle ägna timmarna på kafeét åt plugg, och så blev det också. Kändes dock som om tiden verkligen kutade iväg eftersom jag inte fick så mycket gjort. På vägen hem slank jag in i en fotoaffär där jag äntligen tog fotot till mitt legetimation. Man kan ju verkligen påstå att det tagit lång tid för mig att få fingarna ur *hust* röven (eller gumpen som jag brukar säga, haha). Dock fick jag lite smått panik nu eftersom det bara är en månad kvar tills man fyller arton, man vill ju visa upp sitt pass som konstaterar att man varit lat och inte fixat leg än ;)


image70

Ne, nu ska jag avrunda här. Vara lite snäll och kommentera Idas arbete som hon skickat till mig alldeles nyligen sedan ska jag dressa om till träningskläder och ge mig av!

Söndag, 13 januari


Och då var även denna helg förbi. Har inte haft så mycket för mig. Igår blev det iofs Ystad med Ida vilket resulterade i en mysig frukost på Snuggles, sedan avslutade vi eftermiddagen med en promenad innan jag tillsammans med familjen slog kvällen hos mormor och morfar där det bjöds på middag! Var trött denna kväll och kom därför tidigt i säng.

Idag har jag övningskört tillsammans med mamma, åkte till Kristianstad redan 15:15 så var framme ca 16:45. Vid 17:20 ringde Lotta mig och vi tog en långpromenad. Anlände i min lilla boning för en liten stund sen och nu njuter jag av kall risgrynsgröt med top model framför mig. Ska strax avsluta här så jag kan koncentrera mig lite mera på teven.Kan ju dock avsluta med att berätta att jag gick minus vad gäller gröten. Köpte två paket och lade de i fönstret på mitt rum (orkade inte gå ut och lägga de i kylskåpen), när jag kom hem från promenaden hade tydligen ett av paketen rullat ner från taket - det är iallafall puts väck! hahah :P

Fredag, 11 januari

Nyss hemkommen från Kristianstad, mamma mötte upp mig för att hjälpa mig med min inte allt för tunga bag ;)
Kvällen bjuder på mys med familj samt plugg, tar nog en promenad efter middagen också och kanske till och med så att jag tappar upp ett varmt  bad efteråt!

Första skolveckan är även avklarad, gått ganska smärtfritt om jag får säga. Inga särskilda nyheter eller så utan bara det gamla vanliga, som alltid....

Avrundar detta korta inlägg med att tilldela Ida ett mycket stort grattis till körkortet som hon klarade igår! För att fira detta lite grann och komma i stäming (?, haha) kör vi (hon) till Ystad imorgon förmiddag där slår oss ner inne på Snuggles för en frukost! Vad resten av dagen bjuder på exakt är ännu ett frågetecken.


Onsdag, 9 januari

Nu förtjänar jag faktiskt en paus efter all dagens pluggande. Har suttit här på mitt rum och varit duktig sen lite efter tolv idag, dock känns det inte som om jag fått så mycket gjort iallafall, konstigt nog...
Idag blir det en kortis innan det är träning som gäller, denna veckan ser ljus ut vad gäller träningen alltså. har tränat 4 pass sen i måndags  inräknat ikväll) och lär bli mer. Imorgon väntar  ännu ett träningspass och i helgen jobbar jag inte så då väntar ett par promenader, var längesen sist. Jullovet har inte dirket bjudit på mycket träning, någon promenad här och var annars var det bara jobb och att umgås med vänner och familj som gällde plus att vädret verkligen inte var på topp!

Apropå skolan som nu börjat så är jag lite smått irriterad eftersom så fort vi kommer tillbaka väller läxor och prov över oss, får panik! Äh, det är bara att bita ihop och se glad ut! Nu vet man iallafall vad man har att sysselsätta sig med under helger, dagar och kvällar, ingen dötid här inte.

Nu har jag mamma i luren så blir nog inget mer skrivande om jag ska hinna göra mig iordning.

Måndag, 7 januari


sådär ja, då har man för ett tag sen avnjutit 2 mackor, 1 äpple och 1 banan till middag. Sådana här varianter som jag åt igår, idag + fil och musli är vad jag lever på när jag bor i Kristianstad. Jag har nämligen ingenting att laga mat i + att jag inte är motiverad till att laga mat i ett kök som inte alltid är så hygieniskt här i korridoren.

Jag halv sitter nu i min säng med mvt framför mig och datorn i knät iklädd myskläder och har nyss avnjutit en välbehövd dusch efter träningen! Fy hundan vad skönt det var idag på träningen, riktigt taggad inför träningen just nu alltså! Imorgon ska jag och Lotta våga oss på "afro power dance" på friskis, bara namnet gör en rädd alltså - blir säkert håååårt! Dock anser vi det bäst att prova på allt nytt nu i början så man kan skämmas med de andra som inte heller kan någonting :P

Gjorde stan idag med Lotta som tidigare nämnt i gårdagens inlägg. Detta var mycket trevilgt och vi uträttade välbehövda ärenden. Hamnade inne i en väskaffär och jag som börjat bli helt kär i väskor hittade tre stycken som jag verkligen ville ha, Lotta var förnuftig och sa åt mig att jag bara fick köpa en men eftersom jag inte kunde välja blev det ingen överhuvudtaget. Funderar på att smita in där imorgon och handla alla tre i smyg (A)


image66image69
jag på house of bagels och Lotta på team sportia  i väntan på mitt köp av nya gympaskor

Usch, borde egentligen ägna mig åt skolarbete men örk på det! Tycker jag har det trevligt här så vill inte slita mig :P
Ne, nu får det vara stopp!

Söndag, 6 januari

jaha, då har Lotta nyligen lämnat mig och nu sitter jag här på mitt rum på 12 kvm och knaprar på ett par knäckemackor med marmelad och ost (sockerkick, oooh ja)´. Besöket var mycket trevligt, vi gick en promenad och snackade. Väldigt skönt att höra vad som hänt under lovet då vi varit ifrån varandra (okej, den där meningen fick det att låta som om vi vore ett par. observera att så ska det inte tolkas) På tisdag väntar jag mig att få höra vad alla de fyra andra tjejerna haft för sig :) 

Skönt att vara i Kristianstad igen faktiskt. Jag och mamma anlände vid lite över fyra, halv fem. Vi installerade oss med min nya tv och jag blev glatt överraskad när tv:n innehöll både tv3, kanal5 och mvt. Så ja, nu har jag iaf en del att sysselsätta mig med om det skulle bli brist på annat (dock inte trovärdigt eftersom skolarbetena osv säkertligen kommer välla in så fort vi är tillbaka, suck och åter suck alltså!) 

Apropå skolarbeten borde jag sitta med mitt projekt just nu, men det är något jag inte alls är motiverad till. därför tänker jag överlämna det åt morgondagen och istället ägna mig åt victorias sectret fashion show som går nu klockan åtta på tv3. 

Morgondagen bjuder på en runda på stan som avslutas med lunchning på house of bagels (givetvis) tillsammans med Lotta. Kvällen avrundas med ett träningspass! 

Ne, nu tänker jag inte sosialocera här något mer just nu.

P.s. Måste ju nämna att jag hade mys med Emmie igår i Malmö. Verkligen en deldag med shoppning, lunchningar på Espresso house, sedan middag och bio på kvällen! Detta var hennes julklapp och födelsedagspresent till mig: Jag bjöd på allt! Måste dock erkänna att det pirrade lite i magen ett tag på kvällen då vi var nervösa för om tågen hem skulle gå eller inte eftersom att vädret inte var på topp direkt. d.s.   
image65 
Här har ni mig påväg till tåget

Fredag, 4 januari


Anlände med tåget från Malmö för cirka en timme sen, Idas söta mamma fiskade upp oss på stationen. Hade en trevlig dag med lång och skön fika.
Nu kommer Ida till mig på kaffe, ser henne här utanför nu så ska pysa härifrån nu och möta upp henne!


image62
Ida under vår frukost på espresso house, här är hon flitig och arbetar med sitt projekt.

Torsdag, 3 januari

Jag ursäktar ännu en gång för min dåliga uppdatering, det kommer dock bli ändring på detta framöver. Det är nämligen så att jag skaffat mig en egen bärbar dator, vilken jag därmed tar med upp till Kristianstad där jag tillbringar fem av sju dagar i veckan.

Dagen har fört med sig jobb, dock ganska skrattretande. Kassan låg på en summa som precis täckte min lön för dagen, nämligen 395kr! Dötiden slog jag dock med Emmie  som gjorde mig sällskap, hon som även arbetar på stället kunde luta sig tillbaka och bara se på när jag "slavade" (erkänner dock att mitt ordval inte var så passande till dagens tillfälle precis, men man får ju överdriva lite ibland :P). När klockan var fem följde denna dam med mig vid köp av dator därefter gled vi in på Ica supermarket för att handla lite gott (frukt, eftersom jag håller strångt på mitt nyårslöfte: att inte äta godis och dylik) till vår spaakväll! Väl hemma hos mig tappade vi upp ett bad sedan sjönk vi ner i jacuzzin för att bubbla, smaska på frukt och påkletning av ansiktsmasker. här låg vi cirka två timmar!

Usch på mig, egentligen borde jag inte alls sitta här alltså. Ska nämligen stiga upp redan klockan 05:45 imorgon för att ta tåget till Malmö med Ida 05:53. Anledningen till detta tidiga tåg är för att vi ska uträtta lite ärenden som har med hennes projekt att göra och jag är så godhjärtad som följer med och hjälper till :P Djupare information om vad projektet handlar om nämner jag inte!

/Sara

RSS 2.0