Shoppaholic-light!

Ojojojojojoj. lönen fick jag i fredags men jag har redan smällt mer än vad jag tänkt denna månaden även om jag varit medveten om att det skulle bli en hel del utgifter så har jag "gett" mig flera. Emmie kom itll mig igår och sov, som alltid när hon kommer på besök så shoppar vi loss. Väl hemma hos efter en ljuvlig kycklingsallad på House of Bagels gled vi in på klädersidor som Nelly.com, bubbleroom och Oddmolly. Vi "åååh:ar" oss över en hel del plagg och dreglar extra mycket över vissa, det hela slutar med att jag beställer (igen, fick min förra leverans på varor från bubblerom för 2 veckor sen) en blus/tunika samt ett par skor till sommaren. Vad har hänt med mig, jag har aldrig varit förtjust i att beställa över internet eftersom jag är så kräsen av mig vad gäller passformen på kläder att jag sällan blir riktigt nöjd, därmed har jag dragit mig från att beställa. Men NU jävlar shoppar jag loooooss, wehoo!

Shopping medför en gryyym njutningskänsla, jag mår så himla bra när jag handlar samtidigt som det även går över till ånger och dåligt samvete emellanåt. Jag försöker att inte tänka så känner jag mig bra hela tiden, fy fy fy fy Sara!

För övrigt kan jag ju fylla ut detta inlägg med att berätta lite om dagen. Emmie åkte tidigt imorse och eftersom jag ändå var uppstigen så passade jag på att komma igång tidigt och stack därmed till gymmet klockan 08.00 med sällskap av Lotta. Klockan 10.00 befann jag mig i lägenheten igen efter duschning ohc en tripp på Maxi för att inhandla frukt till plugget som väntande när jag kom hem. När klockan närmade sig 13.00 var det dags för att kladda på lite make i ansiktet och sedan bege mig till jobbet för att jobba fram till 19.00.

Kvällen har jag endast tillbringat framför datorn, tv.n ohc lite plugg samt en sväng om på Team Sportias kvällsöppet-dag för att jaga ett par promenadbyxor matchande min nya promenad jacka, dock utan resultat.

Ne nu, slutar jag som vanligt alldeles tvärt för jag ska sooooooova! Drömma om fisk ska jag göra, som Myte sa...

En snabbis under frukosten!

Snabbis här nu innan jag tar cykeln till skolan. Sitter just nu och äter frukost båstående av en skål yoghurt. En ny sort var det visst och jag som inte brukar köpa yoghurt har ingen koll på vilka sorter som är goda därmed tänkte jag att "jag slår till" och testar! Inget vidare resultat dock, konstig blandning av äpple och litchi från yoghurt valio - KÖP DEN INTE! En besvikelse, men givetvis går den ner iallafall!

Idag kommer Emmie till mig, Gryyyymt! Det blir givetvis stan för oss som förmodligen medför sig en del shopping sedan käkar vi antingen ute eller kockar hemma i min boning. Bruden stannar sedan över natten och åker inte upp förrän imorogn bitti eftersom hon börjar skolan i Båstad vid elva, efter att ha lämnat av henne på stationen bär det av till gymmet för att pumpa (själv har man ju lyxen av att vara ledig imorgon)!

MTV är påslagen framför mig och just nu spelas låten Dance with somebody med Mando Diao (http://www.youtube.com/watch?v=A9rLqHBaxBg), en grym låt folks!

Nej, nu är det mer än dags att dra sig härifrån för att hinna! TJINGELING!

Söndagsmys!

Nyss utkommen från badet, skönt det där med att vara omringad av grymt varmt vatten, sådär varmt att det ångar. Att sedan föra upp fötterna längt badkarskanten och slutligen nå ytan och den i jämförelsevis kalla atsmosfären är så avkopplande.

Just nu sitter jag endast iförd underkläder och tröjan jag ska ha på mig, längre har jag inte kommit. Snart är det dock dags att trä på sig byxorna också eftersom jag om 25 minuter ska möta Lotta utanför House of bagels där det vankas kaffe. Förhoppningsvis landar vi hemma hos henne eller mig efteråt för vår numera söndagsrutin med massagemaraton och Beck - film.

Apropå det förra seriösa (därmed räknar jag inte med gårdagens minimala skrivelse) inlägget  där jag nämnde att jag tänkte ta mig till bokrean under en snar framtid. Detta gjorde jag igår och hittade fyra stycken böcker till priset av 279kr (inräcknat ett paket 0.5 stift också, "ääääääääntligen slipper jag bli ruinerad på mina stift i skolan, bra jobbat Sara" tänker Anna). När jag väl lagt mig tillrätta i soffan igår kväll framför teven tog jag faktiskt upp en av böckerna och började läsa ett par sidor. Dock avtog läsandet snart då jag bara hela tiden kunde höra min egen röst i huvudet uppmana mig om att "du borde inte läsa detta, läs läxor, läs läxor när du väl läser någonting och har tid" så jag slog helt enkelt igen boken. Jag har ni bestämt mig för att inte försöka mig på de igen utan istället spara de till Greklandsresan i sommar, perfekt med mycket läsning på playan under två ljuvliga veckor innehållande INGA måsten, lovely!


Här har vi dem!

För övrigt har jag jobbat undan en del med projektet idag, stoooor lättnad har släppt! En del åsterstår dock men det ska klaras av under den kommande veckan, så det så!
Nej, nu måste jag göra mig iordning det sista innan jag trampar in de 2 minuterna till stan!

RSS 2.0