Söndag, 28 oktober


Kryss i taket för mig kan jag väl börja med att säga, var ju nämligen ett bra tag sen jag skrev...
Vi har haft och har dunder mycket i skolan, samtidigt som har velat träna osv. detta har bidraget till min mycket dåliga uppdatering. Det känns mindre lönt att skriva upp allt som hänt sen sist, totalt ointressant kanske och det skulle också medföra en satans lång uppsats.

Idag har iallafall släkten varit här på frukost eftersom att min lillebror fyller sju år! Det blev tidiga gratulationer och tur var det att jag ringde nerifrån mitt rum upp till mamma klockan "halv åtta" på morgonen för att förklara för henne att klockan faktiskt bara var halv sju.. Klockan sju tog vi ton och gratulerade Axel på sängen, efter detta var jag konstigt nog inte trött längre utan begav mig faktiskt ut på en joggingtur innan alla förberedelser inför gästernas ankomst osv.
Inga flera detaljer nu tack, blir dock ett restaurangbesök senare i eftermiddag och en träff med Emmie ikväll!

Lov nu också, riktigt skönt. Känns dock inte som om man kommer kunna ta det lugnt något vidare. Läxor och prov så jag håller på att drunka, jobb och resten av tiden är det flytt som gäller. Det är nämligen så att jag flyttar upp till Kristianstad i veckan, äntligen! Under den senaste tiden har jag verkligen lidit av tidsbrist. Det ända som funnits i ens vardag har varit, buss, skola,buss,hem,plugga,träna,sova. Och häremellan också ett par måltider. Att stiga upp klockan fem, fem dagar i veckan är inte nådigt alltså, det tar ut sin rätt tii slut pjuh! Har tappat plugg-gnistan också känner jag, men hoppas på en förbättring när jag har mer tid för mig.

Nu tackar jag för mig, tänker gå och klä på mig något mera löst och bekvämt sedan bär det av till läxböcker tror jag. SUCK!

RSS 2.0